Om Birgitte

Mit navn er Birgitte Dyring, og jeg har startet Stressfri Viborg, fordi jeg er drevet af en stor passion for at hjælpe andre mennesker. Jeg har gennem min karriere arbejdet inden for undervisning, kommunikation og personlig vejledning og beskæftiget mig med at udvikle mennesker både fagligt og personligt.

Det at miste fodfæstet og have svært ved at overskue hverdagen er noget, som kan ramme alle, og som i værste fald kan medføre alvorlig stress. Jeg har selv oplevet at gå ned med stress og på min rejse mod at blive stressfri gjort mig mange erfaringer, som gør, at jeg i dag har en særlig forståelse for stressens mange nuancer og problemstillinger. Derfor er det i dag min erklærede mission at bruge de værktøjer, der har hjulpet mig selv allermest til at hjælpe andre med at få en stressfri hverdag i balance.

Jeg er uddannet cand.mag. og har i de senere år specialiseret mig i stresshåndtering via forskellige uddannelser som certificeret stresscoach, mindfulness instruktør og NADA-behandler. I dag driver jeg min egen virksomhed med fokus på at inspirere alle til at finde ro og overskud i hverdagen og leve et liv uden stress.

Kontakt Stressfri Viborg

Du er meget velkommen til at kontakte Stressfri Viborg for spørgsmål eller yderligere oplysninger.

Du kan også henvende dig og lave en aftale om en uforpligtende samtale eller booke tid til en screeningssamtale.

Beliggenhed

Stressfri Viborg er beliggende i den charmerende gamle del af Hald Ege, på Hasselvænget 1, tæt på Viborg og med skoven lige i baghaven. Der er parkering ved døren og bussen stopper tæt ved.

Her tilbydes du en rolig og hyggelig atmosfære under diskrete forhold. Samtaler kan efter aftale også foregår over skype/telefon/facetime.